For hele familien
konkurransen
En restaurantsammenkoblingskonkurranse er et arrangement der deltakerne konkurrerer om å tilby den beste sammenkoblingen mellom et lite måltid og en drink.
Deltakere kan være restauranter, kokker eller sommelierer som presenterer en kombinasjon av rett og drikke som de mener utfyller hverandre perfekt. Quisque lobortis venenatis quam vel porta. Mauris mollis in diam ut feugiat!
Premier til personer som deltar
Alle som deltar i smakingen og evalueringen vil få mulighet til å delta i utlodningen av gavene som deles ut ved den avsluttende prisutdelingen.
KONKURRANSEN
Un concurso de maridaje entre restaurantes es un evento en el cual varios restaurantes compiten por presentar el mejor maridaje entre una comida principalmente en forma de tapa y una bebida. La idea es que los participantes combinen un plato con una bebida de manera que ambos se complementen y realcen el sabor del otro.
Kos deg med tilbakemeldingene
Dommerne vil være personene som besøker restauranten som vil smake og vurdere sammenkoblingene, vurdere dem. Målet er å fremme kreativitet og kunnskap i kombinasjonen av mat og drikke, og å oppmuntre til den kulinariske opplevelsen for besøkende.
Vi oppfordrer dere alle til å delta!
Det vil bli en uforglemmelig uke at vi ønsker å gjenta todos los años og at vi hver gang vil bli bedre.
Sommelier, Winery founder
Richard Robinson
Operational manager, Richard's son
Gregory Robinson
Nullam aliquet eleifend mi, sit amet efficitur ligula mattis vel. Suspendisse a nunc odio. Phasellus in lectus fermentum, lacinia velit ac, sodales mauris. Donec mattis orci ac odio ultrices consequat quis vel dolor. Integer dictum, tellus ut gravida rhoncus, lacus mauris maximus mauris, quis condimentum neque ipsum ut dui. Aenean massa sapien, faucibus feugiat quam vulputate, condimentum tempor neque. Quisque lobortis venenatis quam vel porta. Mauris mollis in diam ut feugiat.








